Feiten over waterflesjes onthuld

Dopper Drinkfles Original 450ml Blue Lagoon minder dan p hoger dan minder dan strong hoger dan Dopper roept kunststof zwerfafval een halt toe minder vervolgens br / hoger dan minder vervolgens /strong hoger dan In Nederland slechts al geraken per dag meer vervolgens 500.000 kunststof waterflesjes weggegooid. Ze belanden op een vuilnisbelt maar verder op straat ofwel in de z

nl™ Gewilde zoekopdrachten

Vind je een artikel betreffende gelijke kenmerken en capaciteit ergens anders een lagere prijs? Stuur ons dan de offerte aangaande een concurrent. Wij vergelijken welke en doen jou een passend aanbod zodat ook jij betreffende de service kun genieten.

Op 16 januari flesjes drinkwater besteld en vandaag weet geleverd! Super service! Ziet daar buitengewoon goed uit! Wij bestaan er happy mee!

Tot het strand, ‘t zwembad ofwel gewoon een Vondelvijver; dit vervaardigd je niet uit waar jouw heengaat indien dit doch iets betreffende water te produceren bezit.

Een Dopper flesjes zijn verder afzonderlijk betreffende mekaar beschikbaar, ons ideale waterfles vanwege onderweg.In tegenstelling tot wegwerpflesjes is deze makkelijk betreffende een afwasborstel ordelijk te vervaardigen.

Het koolzuurvrije mineraalwater kan zijn heerlijk voor bij de lunch op dit werk ofwel teneinde mee te nemen zodra u dan ook reist. Dit zit in ons handige, herbruikbare lichtgewicht fles, zodat het een hee

Blanco etiket betreffende verplichte gegevens Dit is ook niet mogelijk teneinde waterflesjes zonder etiket te bezorgen. Er dien namelijk essentiele informatie op een waterflesjes staan, bijvoorbeeld de houdbaarheidsdatum en ingrediënten verklaring. Die opdruk is plusminus 20 x 65 mm. 6. Voor niets waterflesjes uitdelen voor promotiedoeleinden

Benieuwd naar de mogelijkheden en hoe onze ontwerpstudio jouw reclameboodschap zo doeltreffend geoorloofd mag inzetten? Verzend jouw merknaam mee betreffende jouw aanvraag en een ontwerpstudio ondersteunt je reclame vervaardigen!

We beschikken over ons jarenlange ervaring opgedaan, al sinds 2005 produceren wij alang de middelen wegens een relatiegeschenken markt en diverse andere branches.

Dit lest jouw dorst zonder calorieén! Daarnaast is het vitaal en kost het bijkans niets. Weet je dat de eisen welke aan kraanwater worden gesteld, beter bestaan dan de eisen met mineraalwater? Nog ons aanleiding om vanwege kraanwater te kiezen.

Draai de bovenkant met het flesje en er zijn sexdating-sites een bekertje! Juist opgeruimd te vervaardigen doordat jouw de fles in waterflesjes 3 onderdelen los kan halen.

En blijvend, handig en mooi! Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, uiteraard het scheelt kunststof afval! Nederlands vormgeving, geschapen via Rinke over Remortel. Een Dopper kan zijn eenvoudig af te reinigen en 100% vaa

Wensen zijn je vlug waterflesjes bedrukken? Tevens als je ons deadline hebt, helpen we jou reclame produceren. Krachtiger nog: dit kan zijn al geoorloofd vanaf 3 werkdagen. Wij behouden je op een hoogte aangaande dit aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *